De basis van onze dienstverlening: (ver-)bouwen. Niet helemaal vanaf een kale vlakte. Nee, het is onze belofte om iets dat al bestaat mooier te bouwen. Qua uitstraling, op het gebied van techniek en comfort, maar zeker ook als het gaat om praktisch woon- en/of werkgenot en natuurlijk waar mogelijk optimaal verduurzaamd.

Wij zijn verliefd op karakteristieke panden, maar voelen ons ook snel thuis in modernere en daarmee vaak jongere objecten. De wensen van de bewoner(s) staan centraal; de vertaling van de architect zorgt voor visie op het eindresultaat en onze kennis en ervaring is de basis voor het uitwerken naar een haalbaar en betaalbaar realisatieplan. Voor kleinere én uiterst complexe trajecten.

Al in een vroeg stadium worden wij gevraagd mee te denken over mogelijke uitdagingen bij het (ver)bouwproces. Geven wij waar mogelijk alternatieve oplossingen in uitvoering en/of materiaalkeuzes op die het realisatieproces mogelijk positief zullen beïnvloeden. Vinden wij het ook onze taak om cliënten en partners vroegtijdig te wijzen (adviseren) op mogelijke tegenvallers en natuurlijk aantrekkelijke alternatieven. Mooier bouwen betekent voor ons ook dat het proces zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk dient te verlopen. Zowel voor de opdrachtgever als uw en onze partners. (Ver)bouw vormt dan ook eigenlijk het overkoepelende verhaal van onze dienstverlening.

Wij heten u van harte welkom om contact met ons te zoeken op het moment dat ook ú van plan bent uw huidige of nieuwe woon- en/of werkobject door te ontwikkelen. Wij kunnen u daarbij als hoofdaannemer adviseren en ondersteunen en zullen waar nodig onze partners (architecten, interieurstylisten) betrekken en aan u voorstellen.

Kiest u ervoor om juist ook de adviezen zelf te organiseren, dan werken wij graag samen met uw relaties. Het is zal niet raar klinken als we aangeven ernaar te streven om zo vroeg mogelijk in het proces betrokken te worden.