Letterlijk: nieuw leven inblazen, doen opveren, doen opleven. In het geval van Kempeneers: met oog voor detail, met kennis van zaken zowel in materiaalkeuze als toepassing, met gevoel voor authenticiteit van het object, het specifieke element en ook de omgeving alsmede mogelijk historisch belang….en dit alles samenvoegen om bijzondere bouwobjecten binnen budgettaire voorwaarden een maximale opfrissing te geven….met authentieke details maar ook hedendaags woon/werkgenot.

Vaak hebben we dan te maken met bijzondere objecten die toe zijn aan een grondige renovatie en modernisatie. Monumentaal, traditionele bouw en onderscheidende alsmede herkenbare elementen. Typerend voor de omgeving van het object of het gebied. Ooit vakkundig ontwikkeld. Pareltjes die weer moeten gaan schijnen.

Wij zijn er gek op! Hebben de ervaring, kennis en liefde voor het vak door onze aderen stromen. Optimale samenwerking tussen eigenaar, architect, stylist en de bouwkundige specialisten vormt de basis voor succes. Wij vormen meestal het centrum van het project. Met visie en de mouwen opgestroopt!