Your Content Goes Here

Kempeneers (ver)bouwt uw huis of bijzondere kantoorlocatie op een doordachte, hoogwaardige en uitermate strak georganiseerde wijze. Waarbij transparantie van offerte tot aan factuur centraal staan; enkel kwaliteitsmaterialen worden ingezet; duurzaamheid en verantwoord bouwen en ondernemen een uitermate belangrijke rol innemen en er alleen wordt gewerkt met ervaren vakmensen die volgens de Kempeneers methode altijd die extra stap zetten en gaan voor het beste resultaat.

Naast kwalitatief en technisch streeft Kempeneers BV er ook standaard naar om het object op de mooist mogelijke wijze aan te pakken; om de directe omgeving/buurt een positieve impuls te geven en zo ook die (Rotterdamse*) wijk wéér een stukje mooier te laten zijn!

Kempeneers is Rotterdams en bouwt ook op z’n Rotterdams: duidelijk in beloftes, afspraken en het nakomen ervan. Met trots en vakmanschap. Transparant en recht door zee. Met visie en de mouwen opgestroopt.

*Uiteraard bouwt Kempeneers ook aan een mooiere omgeving buiten de grenzen van Rotterdam. De authentieke Rotterdamse mentaliteit heeft daar exact hetzelfde effect!

Naam Achternaam

naam@kempeneersbv.nl

Naam Achternaam

naam@kempeneersbv.nl

Naam Achternaam

naam@kempeneersbv.nl